Fietsregeling middelbare school
(geldig vanaf schooljaar 2018-2019)

 

Op de fiets naar school! Dat geldt voor de meeste kinderen die naar de middelbare school gaan. Maar wat als je niet genoeg geld hebt om een fiets te kopen. Dan kun je een vergoeding ontvangen via het kindpakket. Let op, dit is een Extra regeling. Dat betekent dat je een extra bewijsstuk nodig hebt om deze regeling te kunnen gebruiken. Deze regeling moeten je ouders/voogd apart aanvragen via 'Mijn Overzicht' en 'Extra regeling'.

 

Voor wie?
Kinderen die voor het eerst naar de brugklas van het voortgezet onderwijs gaan. Let op, deze regeling kan alleen gebruikt worden met een geldige plaatsingsbrief/bewijs van inschrijving van jouw school.

Wat houdt het in?
Kinderen krijgen de kans om via het kindpakket een fiets aan te schaffen. Deze regeling mag eenmalig gebruikt worden.

Vergoeding via de webshop en declaraties
Deze regeling kan zowel gebruikt worden via de webshop als via declaraties. Let op, als je kiest voor declaratie, kun je bij deze regeling maar één keer een betaalbewijs indienen. Dat moet dan de factuur van de totale aankoop zijn. Je kunt bij deze regeling niet meerdere keren declareren op hetzelfde budget. Het maximale bedrag dat vergoed wordt is € 250,- per kind.

 

 

Deze regeling gebruiken? Bekijk hier het complete aanbod van Kindpakket Rhenen.