Regeling voor computer of laptop

 

Een computer of laptop is onmisbaar in deze tijd! Kinderen op de basisschool en op de middelbare school kunnen binnen Kindpakket Rhenen daarom een computer of laptop aanschaffen. Hiervoor zijn twee verschillende regelingen van toepassing.

 

1. Regeling computer/printer

Voor wie?
Voor kinderen van 4 tot en met 17 jaar die de afgelopen 5 jaar geen computer hebben aangeschaft via de Geld-Terug-Regeling Extra. Deze regeling geldt per gezin.

Wat houdt het in?
Kinderen die op de basisschool zitten krijgen de kans om een computer of printer aan te schaffen. Dit kan maar één keer in de 5 jaar gedaan worden.

Via de webshop en declaraties
Er is voor deze regeling één budget beschikbaar, dat kan worden gebruikt vanuit het kindpakket óf de Computerregeling die al bestond binnen de standaard minimaregelingen. Gebruik maken van de regeling kan alleen door middel van het plaatsen van een declaratie. 

Het maximale bedrag dat vergoed wordt is € 500,- per huishouden. Dit budget moet in één keer besteed/gedeclareerd worden.

 

2. Computerregeling voor kinderen op de middelbare school (geldig vanaf schooljaar 2018-2019)

Voor wie?
Kinderen die voor het eerst naar de brugklas van het voortgezet onderwijs gaan. Deze regeling geldt per kind.

Wat houdt het in?
Dankzij deze regeling kunnen kinderen die naar de middelbare school gaan een computer of laptop aanschaffen. Deze regeling kan eenmalig gebruikt worden. Let op, dit is een Extra regeling. Dat betekent dat je een extra bewijsstuk nodig hebt om deze regeling te kunnen gebruiken. Deze regeling moeten je ouders/voogd apart aanvragen via 'Mijn Overzicht' en 'Extra regeling'.

Via de webshop en declaraties
Deze regeling kan zowel gebruikt worden via de webshop als via declaraties. Dit budget moet in één keer besteed/gedeclareerd worden.

Het maximale bedrag dat vergoed wordt is € 350,- per kind.

 

 

 

Deze regeling gebruiken? Bekijk hier het complete aanbod van Kindpakket Rhenen.