Voorbeelden van aanbiedingen

Inwoners van Rhenen die gebruik kunnen maken van het Kindpakket kunnen bestellen via de webshop waarin ze alle aanbiedingen die beschikbaar zijn te zien krijgen. Na het bestellen ("een boeking plaatsen") wordt de aanbieder geinformeerd, wordt indien gewenst de boeking geaccepteerd en het bijbehorende bedrag uitbetaald aan de aanbieder. Er zijn verschillende mogelijkheden om een aanbieding te plaatsen, onderstaand vindt u een aantal voorbeelden.

Ik ben een sportverening

 • Uw aanbieding kan zijn het Jeugdlidmaatschap voor het verenigingsjaar met als startdatum het begin van het verenigingsjaar of (sport)seizoen tegen de normale contributie. U kunt eventueel meerdere aanbiedingen maken als de contributie voor jeugdleden in verschillende leeftijdsgroepen verschillend is.
 • Uw aanbieding kan ook zijn clubkleding voor jeugdleden bijvoorbeeld eenmaal per seizoen tegen de normale prijs.

Ik ben een muziekverening of geef muziekles

 • Uw aanbieding kan zijn het Jeugdlidmaatschap van de vereniging tegen de normale contributie eventueel aangevuld met het beschikbaar stellen van een instrument gedurende een bepaalde periode.
 • Uw aanbieding kan zijn een aantal lessen (per periode) tegen het normale tarief, eventueel kunt u meerdere aanbiedingen maken voor één of meerdere lessen per week.

Ik ben een basisschool of middelbare school

 • Uw aanbiedingen kunnen bestaan uit de verschillende activiteiten die binnen het Kindpakket vergoed worden. Dat zijn onder andere deelname aan schoolreisjes, schoolkampen, museumbezoek etc.
 • Een aantal schoolkosten zoals ouderbijdrage, kluisje, schooltassen en sommige leermiddelen kunnen vergoed worden als u deze opvoert als aanbieding.
 • Er zijn aanbiedingen van andere aanbieders waar de school een rol in speelt omdat een bewijs van inschrijving als bewijsstuk noodzakelijk is. Dat geldt onder andere middelbare scholieren voor de fietsregeling, het openbaar vervoer of de aanschaf van digitale leermiddelen.

Ik ben een ondernemer

 • Uw aanbieding kan bijvoorbeeld zijn een middelbare schoolfiets met een prijs die past binnen de vergoeding. Uiteraard kunt u ook geschikte tweedehands fietsen aanbieden en dan maakt u de aanbieding eenmalig. Zo'n aanbieding verdwijnt uit de webshop als hij gebruikt is.
 • Uw aanbieding kan zijn kleding (bijvoorbeeld een zomer- of winterjas) die vanuit het kindpakket vergoed wordt. Omdat kleding veelal lastig aan te bieden is qua maat en uitvoering is een goede optie ook om een kledingbon met een vaste waarde aan te bieden die bij aankoop ingewisseld kan worden.

Er zijn nog veel andere mogelijkheden te bedenken voor aanbiedingen die vanuit het Kindpakket vergoed kunnen worden. Als u vragen heeft of assistentie wilt bij het opvoeren van uw aanbiedingen aarzel niet contact met ons op te nemen. Dat kan op verschillende manier:

 1. Via met Bureau Minimaregelingen op telefoonnummer 033-303 5460 (Kindpakket Rhenen) of 033-303 5450 (Algemeen).
 2. Via e-mail rhenen@mijnkindpakket.nl
 3. Via deze website met de optie Contact.
 4. Via de Berichten optie van uw persoonlijke omgeving als u al aangemeld bent.