Wordt u ook aanbieder?


Met het Kindpakket Rhenen helpen we gezinnen met kinderen die minder geld te besteden hebben. Je speelt daar als aanbieder een grote rol in! Met de hulp van lokale aanbieders zoals u kunnen álle kinderen in Rhenen straks sporten, mee op schoolreisje, schoolspulen kopen en huiswerk maken op een computer. Je bent van harte welkom om als aanbieder deel uit te maken van het Kindpakket Rhenen. Samen met andere geselecteerde winkels en verenigingen kun je meedoen in jouw gemeente mogelijk maken.

>> Download de flyer ‘Aanbieder worden’


Word je ook aanbieder? Klik op de knop hieronder om jouw organisatie aan te melden. Liever eerst een oriënterend gesprek? Bel op werkdagen naar 033 30 35 460.

 

Ja, ik wil ook aanbieder worden!

 

Spelregels voor aanbieders

  • Alle inschrijvingen van potentiële aanbieders worden zorgvuldig gecontroleerd en getoetst door onze medewerkers. U ontvangt binnen vier weken per e-mail een bevestiging of afwijzing.
  • Projectorganisatie Bureau Minimaregelingen maakt bij een goedgekeurde boeking door een gebruiker van het kindpakket direct het verschuldigde bedrag over op uw rekening. 
  • Aanbieders hebben hun eigen digitale omgeving binnen het kindpakket, alsmede hun eigen pagina waarop zij de organisatie en het aanbod presenteren.
  • Aanbieders zijn zelf verantwoordelijk voor het vullen en actueel houden van bovengenoemde informatie. Wij behouden het recht voor om ongepaste content te redigeren of te verwijderen.
  • Aanbieders zijn zelf verantwoordelijk voor het controleren van een bestelling door een gebruiker van het kindpakket, alvorens deze aan de gebruiker mee te geven. Gebruikers ontvangen een bevestigingsmail met een code, die gematcht kan worden met de code die u als aanbieder ontvangt. Productuitgifte zou alleen plaats moeten vinden bij een juiste match.

Benieuwd naar onze Algemene Voorwaarden voor aanbieders? Vraag een kopie aan via rhenen@minimaregelingen.nl.


Promotiemateriaal
Om ervoor te zorgen dat aanbieders binnen Kindpakket Rhenen zichtbaar en herkenbaar zijn voor de gebruikers van het kindpakket, ontvangen nieuwe aanbieders een promotiepakket. Hierin zit een A3-poster en flyers. Dit pakket wordt automatisch toegestuurd naar nieuwe aanbieders.

Interesse? Stuur een e-mail naar rhenen.minimaregelingen.nl onder vermelding van onderwerp ‘promotiepakket aanbieders’.